PALEOTIME 2024

Beste HONA leden

Op zondag 10 November zal Paleotime (https://www.paleotime.eu/) doorgaan in VTC de Mixx, Herselt. Dit is voor HONA een belangrijk evenement. Niet alleen zijn er bij verschillende stands (waarbij enkele van onze leden) de mooiste fossielen te bewonderen, maar ook is Paleotime voor HONA een ideale omgeving om nieuwe leden te zoeken. Het enige wat de organisatie aan ons vraagt, is dat wij een steentje bijdragen, namelijk in de opbouw van de zaal op zaterdagavond 9 november en de schoonmaak op zondag 10 november in de vooravond.

Nu hebben de laatste jaren vaak dezelfde personen deze taken opgenomen, en wij zouden als bestuur dit wat willen verruimen. Daarnaast moet de stand gedurende de dag bemand of bevrouwd zijn door leden die met ons belangstellenden willen informeren over HONA. Verder bieden we sinds enige jaren aan kinderen de mogelijkheid om zelf op fossiele sponzen of wat andere fossielen met dremeltjes te prepareren. Dit heeft altijd een groot succes en we zijn dus op zoek naar (krijt)fossielen om hieraan ‘op te offeren’. 

Dus, samengevat zijn we nog op zoek naar HONA leden – met dank aan diegenen die zich al hebben aangeboden – die ons willen helpen met ..

a) ..de opbouw op zaterdagavond vanaf 23:00. Dit is inderdaad nogal laat op de avond, want we moeten wachten tot het einde van een korfbaltournooi om aan de opbouw te beginnen.

b) ..het opruimen op zondag 10 november vanaf 18:00. Vooral hiervoor is er nog behoefte aan volk.

c) ..een uurtje of twee meewerken bij de HONA-stand om potentiele leden te ronselen.

d) ..het leveren van (krijt)fossielen voor de prep-stand.
 

Dus, op wie kunnen wij nog rekenen? (en waarvoor?) Graag een seintje via info@hona.be.

Het Honabestuur